Google офіційно заявили, що припиняють виробництво власних планшетів.

Компанія також відмовляється випускати новинки, які перебували у виробництві, але офіційно анонсовано не було – йдеться про моделі Pixel Slate нового покоління. Схоже, корпорація так і не змогла конкурувати з Apple, яка вже не перший десяток років випускає планшети, які дійсно продаються. І хоча у Apple є конкуренти н ринку планшетів, вони не здатні обійти яблучну корпорацію. У 2018 році компанія випустила iPad Pro, який став самим потужним портативним гаджетом в світі, як серед смартфонів, так і серед планшетів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про позицію компанії щодо майбутнього планшетів заявив старший віце-президент Google Рік Остерло в Twitter.

"Що стосується апаратних рішень Google, то в подальшому ми зосередимося на ноутбуках з Chrome OS, а також продовжимо підтримувати поточні планшети Pixel Slate", – прокоментував представник Google виданню Business Insider.

Раніше Google обіцяла випустити 12,3-дюймові планшети Slate, які повинні були з'явитися у продажу в кінці 2019 року. Користувачам пощастило, так як Google ще не почала збирати попередні замовлення на пристрої, які тепер не з'являться на ринку.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.