Класичний Volkswagen Beetle фахівці Volkswagen Group Components і eClassics перетворили на електромобіль Volkswagen e-Beetle. Звучить цікаво, а автомобіль виглядає ще краще.

Всі компоненти силової установки запозичені у сучасного хетчбека Volkswagen e-up! Акумулятор впровадили в днищі авто, так що проблем з місцем в багажнику не буде.

Компоненти силової установки розташовані ззаду, де у звичайної версії розміщений бензиновий двигун. Враховуючи, що электродвижок компактніше ДВС, це додатково місце для перевезення багажу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Запас ходу e-Beetle становить 200 км. Про ціни поки не повідомляється. Швидше за все, цей екземпляр продавати не будуть.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який точно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.