Компанія Ferrari представила відкриту версію суперкара 812 Superfast, що отримала позначення 812 GTS. У компанії відзначили, що новинка стала найпотужнішим у світі кабріолетом, що випускається серійно. Схоже, компанія гналася за цим рекордом, так як кабріолет трохи відрізняється від стокової версії авто.

Як і 812 Superfast, модифікація 812 GTS укомплектована 6,5-літровим двигуном V12, що працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Враховуючи, що розгін від 0 до 100 км/год займає всього 3 секунди, без даху краще не натискати на газ.

Максимальна швидкість суперкара становить 340 км на годину. Про ціну автомобіля інформації немає, але він явно не з дешевих, якщо врахувати, що виробником є Ferrari. Цілком можливо, що Bugatti увірветься в гонку кабріолетів зі своєї модифікацією суперкара.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.