Користувачі продовжують критикувати не дуже вдалу гру Fallout 76. Їм не подобається, що внутрішньоігровий холодильник продається за $7: всього на три долари більше Bethesda Softworks просила за велике оновлення для Fallout 4 - Automatron. Скаргу розмістили на reddit. За внутрішньоігрової предмет компанія просить чималих грошей. Звичайно, це дасть деяку перевагу в грі, але ця ціна дуже величезна.

Холодильник в Fallout 76 потрібен, щоб продукти псувалися в два рази повільніше, додати його в гру просили учасники ком'юніті. Техніка коштує $7 700 атомів, які можна заробляти, виконуючи місії. Втім, щоб заробити на холодильник з допомогою місій, потрібно витратити багато часу.

В момент релізу Fallout 76 отримала змішані відгуки від преси, а її фанатська оцінка на Metacritic становить 2,8 бала з 5. До того ж, компанія свого часу навіть вибачилася за гру, назвавши її невдалою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.