Двоє веселунів по імені Алекс і Ітан c YouTube-каналу Car Throttle вже кілька місяців проводять різні експерименти над Skoda Octavia Tour. Схоже, автомобіль дуже сподобався хлопцями, і тепер користувачі мережі можуть подивитися, як автомобіль виживає в незвичайних, і місцями навіть важких умовах.

Раніше вони вже зробили велике турне з Лондона до Нюрбургринга і назад, витративши на це всього один бак палива (а це, на хвилиночку, майже 1300 км!), і ось тепер провели не менш цікавий експеримент за участю старого “чеха”. На цей раз вони вирішили з'ясувати, як далеко їх Октавія зможе проїхати на 1 літрі палива! Відразу зазначимо, що результат вас здивує. Звичайно, експеримент не лабораторний, і величезна кількість факторів вплинули на показники, але це все ж було весело.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.