Складно уявити більш діяльного борця за захист авторських прав, ніж Apple. Компанія займалася популяризацією легального контенту за допомогою iTunes, коли це ще не було мейнстрімом. Втім, тепер Apple викликають в суд за піратський контент, причому не просто на своєму майданчику, а у Apple Music, який користується величезною популярністю як серед музикантів, так і серед користувачів.

В даний момент на майданчику Apple незаконно розміщені сотні треки таких виконавців, як Art будинку татум, Бенні Гудмен, Френк Сінатра, Чарлі Паркер, Рей Чарльз, Луї Армстронг, Олена Хорн та інших. По суті, констатують юристи лейблу, в Купертіно посягають на класику, що тільки посилює масштаб трагедії.

Подивимося, чим закінчиться ця історія.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.