Після розгортання оновлень KB4515384, здавалося, більше “зламати” Windows 10 вже не можна. Але з'ясувалося, що можна. Користувачі виявили баг, пов'язаний цього разу з оновленням систем безпеки операційної системи. Як повідомляється, свіжий патч порушує роботу при скануванні в ручному режимі. Якщо раніше це оновлення виводило з ладу меню “Пуск”, а замість нормального відображення інформації екран ставав червоним, то тепер у користувачів з'явилася нова проблема.

Оновлення торкнулося функції швидкого і повного сканування, якщо їх запустити самостійно, а не за розкладом. Якщо активувати будь-який з цих режимів вручну, то процес майже відразу завершиться з помилкою після сканування декількох файлів.

Користувачі повідомляють про перевірку від 4 до 50 файлів. Схоже, компанії доведеться випускати новий патч, який виправить цю помилку. Будемо сподіватися, що компанія не зіпсує іншу функцію ОС.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.