Після презентації iPhone 11 Pro Apple надала можливість протестувати новинку журналістам та блогерам - гаджет навіть відзначився в ролі кінокамери. Известній фотограф і мандрівник Остін Манн випробував новинку, і тепер навіть поділився некоторіми фотографіями, які він зробив за допомогою новинки від яблучної корпорації. Зйомка проводилася під час подорожі Манна в Китай.

Фотограф зазначив, що використання ширококутної камери виправдано лише при достатньому рівні освітлення, а в темний час доби потрібно обов'язково включати режим Night Mode, який на програмному рівні коригує недолік світла. Також Остін відзначив роботу нічного режиму. Судячи за його словами, працює технологія відмінно.

Поява Night Mode автор відносить до настільки ж значущої події в еволюції iPhone, як поява панорамної зйомки у iPhone 5 в 2012-м. Подивимося, якою буде камера в неумеліх руках користувачів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.