Компанія Mercedes-Benz презентувала концепт Vision Mercedes Simplex, що відсилає до Mercedes 35 PS, одному з найбільш ранніх бензинових автомобілів. Компанія вирішила здивувати публіку, і створила автомобіль, який раніше вважався передовим.

У свій час автомобіль вважався досить потужним - 35 кінських сил вистачало щоб “з вітерцем” прокотитися по дорогах.

Концепт Vision Mercedes Simplex відсилає до цього історичного автомобілю. Концепт-кар одержав у цілому схожий дизайн з таким у 35 PS, при тому що включає сучасні технології. Приміром, передовий дисплей, який здатний відображати різну інформацію про автомобілі. Правда, таку новинку в дворі залишати точно не варто.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Про серійному виробництві можна і не мріяти, і за межі концепт-карів він точно не вийде найближчим часом.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.