У приміщенні американської компанії Facebook в місті Менло-Парк (штат Каліфорнія) покінчив з собою чоловік. Про це 19 вересня повідомили в місцевій поліції. Правда, у цієї історії є кілька дивних моментів.

Наголошується, що приблизно в 11.30 (21.30 за київським часом) четверга в управління поліції Менло-Парку надійшла інформація про те, що чоловік вистрибнув з четвертого поверху будівлі. Поліцейські та пожежники виїхали на місце події, виявивши потерпілого без свідомості. Йому надали першу медичну допомогу, проте в результаті чоловік помер.

За словами правоохоронців, йдеться про "очевидне самогубство". Ім'я загиблого не розголошується. Правда, про причини такого вчинках теж немає інформації. До цих пір неясно, чому чоловік вирішив це зробити саме в офісі Facebook.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.