Соціальна мережа під назвою Facebook веде роботу над проектом Orio, а в його рамках займається розробкою “розумних” очок. Вони замінять смартфон, а не виступлять його компаньйоном. Схоже, компанія всерйоз хоче позбавити світ від смартфонів. Втім, це цілком очікувано, так як в епоху хмарних технологій носити з собою гаджет з екраном і акумулятором в кишені дуже дивно.

Про це повідомляє "Хвиля".

Наголошується, що окулярами можна буде керувати за допомогою голосових команд. Більш того, Facebook також веде роботу над “кільцевим” пристроєм Agios. Воно в свою чергу може стати альтернативним модулем управління для окулярів. Поки неясно, що це, однак можна припустити, що мова про кільці або браслеті. Втім, перші розумні окуляри Google Glass викликали косоокість у тестувальників. Подивимося, як Facebook впорається з цією проблемою.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

У період з 2023 по 2025 рік Facebook націлена на випуск пристрою, але поки на цей рахунок ніяких гарантій немає.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.