Компанія Lexus представила першу серійну яхту. Вона побудована за мотивами представленого в 2017 році прототип Lexus Sport Yacht Concept. Серійний корабель виконаний з використанням фірмового дизайнерського стилю L-finesse і покликаний відображати традиційну для Lexus розкіш в новому, ніж автомобіль, форматі. Виглядає дуже цікаво, але дивно, адже автомобільні компанії зазвичай не намагаються завоювати ринок ексклюзивних яхт.

Lexus LY 650 пропонує пасажирам 3 двомісні каюти з душем і туалетом в кожній, з дорогою обробкою та багатим оснащенням.

В якості силової установки базова версія Lexus LY 650 використовує два безвальных 12,8-літровий рядний шестициліндровий дизельний двигун Volvo Penta IPS потужністю 1050 кінських сил. За доплату буде доступний двигуни із збільшеною до 1250 або 1350 л. с. потужністю. Втім, для власників цієї яхти гроші не проблема, так що можна і розщедритися.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Правда, про ціни на яхту інформації поки що немає.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.