Нові смартфони Apple не тільки моментально розлітаються з прилавків магазинів, але і продовжують привертати увагу блогерів і спеціалізованих видань.

Втім, далеко не всі блогери біті і ламали смартфони. Деякі поставилися до випробувань особливо винахідливо. Однак, сайт DisplayMate, професійно оцінює якість дисплеїв мобільних пристроїв, уважно вивчив iPhone 11 Pro Max і видав свій суворий вердикт про якість екрану новинки.

Правильне відображення кольорів - важливе завдання, що стоїть перед будь-яким екраном. Цю особливість прокоментував голова DisplayMate Реймонд Сонейра. Він зазначив, що передача колірної гами дисплея нового флагмана просто ідеальна.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Втім, не все так гладко, як хотілося б Apple. Сонейра піддав помірної критики контрастність екрану iPhone 11 Pro Max, зазначивши, що вона досить висока. Що стосується підсумкової оцінки, гаджет отримав А+, яка видається тільки кращим з кращих.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.