Автори YouTube-каналу EverythingApplePro вирішили перевірити заяву представників Apple про самому міцному склі на корпусі у свіжих iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

У ході тестів смартфони кидали на бетон з різної висоти і перевіряли їх стан і працездатність після кожного падіння. Звучить страшно, а на ділі все виглядає ще страшніше. Втім, результат здивував навіть експертів.

Обидві моделі, звичайно ж, залишилися з потресканными склом, але ніяких інших пошкоджень і поломок у флагманів не виявилося. Вціліли навіть камери і лінзи. Максимальна висота падіння - 3 метри. Після падіння з такої висоти далеко не кожен смартфон зміг би працювати далі, не кажучи вже про будь-які ушкодження.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тріщини не вплинули на роботу iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, тому вони без проблем продовжили працювати і навіть не зібралися вимикатися або глючити. Схоже, Apple не брехала на рахунок підвищеної міцності скла в апаратах. Втім, все це справа випадку, і кожен екземпляр може показати зовсім інші результати.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.