В компанії вартістю $38 млрд заявили, що Juul "припинить всю рекламу в США" і "утримається від лобіювання адміністрації над її проектом керівництва, зобов'язується дотримуватися політики влади".

Після того, як федеральні прокурори Каліфорнії почали кримінальне розслідування відносно Juul, гендиректор Кевін Бернс залишив посаду. Про це повідомляє BusinessInsider.

Крім того, діяльність компанії розслідують Федеральна торговельна комісія, Управління з контролю за продуктами і ліками. FTC вивчає, чи використовував Juul вплив соціальних мереж і форми маркетингу, щоб продати продукт неповнолітнім, а FDA вивчає високий вміст нікотину в електронних картриджах Juul.

Відомо, що FDA розкритикувало Juul за те, що воно зображувало свої електронні сигарети як «абсолютно безпечні» і продавали їх підліткам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В рекламі компанія використовувала такі терміни: "на 99% безпечніше", ніж сигарети, "набагато безпечніше", ніж сигарети, "абсолютно безпечні" є "більш безпечною альтернативою, ніж куріння сигарет".

Повідомляється, що новим генеральним директором Juul стане К. К. Кростуейт.

"У своїй новій посаді Кростуейт і вся керівна команда Juul Labs продовжать широкий огляд практики і політики компанії, щоб забезпечити її відповідність відповідального лідера в галузі", — відзначили в компанії.

Нагадаємо, що в США вводиться заборона на електронні сигарети та ароматизовані рідини для вейпов.

Як повідомляв портал Знай.uа, Комаровський попередив вейперів про неминучу небезпеку.

Також портал Знай.uа писав, що Центри США по контролю і профілактиці захворювань (CDC) оголосили про 193 випадки небезпечних захворювань легенів, пов'язаних з електронними сигаретами.