На осінньої презентації нових продуктів Amazon представила фанатам нововведення для розумних колонок. Відтепер вони зможуть відтворювати голоси знаменитостей. А першою запрошеною зіркою став актор Семюел Л. Джексон.

Відзначається, що виключно для фанатів Л. Джексона Amazon представив два режими з голосом актора: один без матів, інший навпаки – з матами. Розумна колонка імітує голос актора за допомогою нейромережі від Amazon.

Наразі встановити голос можна за допомогою команди 'Alexa, introduce me to Samuel L. Jackson'. Голосова модель обійдеться користувачам всього в один долар.

Нагадаємо, що раніше в Amazon вже встановлювала голоси знаменитостей, однак це були лише заздалегідь записані аудіо. Наприклад, користувачі могли привітатися з Челсі Хендлер або заспівати дуетом з Едом Ширане.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Нагадаємо, 16-річну школярку номінували на Нобелівську премію.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Пекіні Xiaomi презентувала єдиний у своєму роді флагман Mi Mix Alpha. Компанія відмовилася від ідеї смартфону з гнучким екраном і представила модель з "водоспадним екраном", що покриває корпус смартфона на 180,6%.

Також Знай.ua писав, новенький iPhone 11 Pro Max пройшов жорсткий тест на міцність.