Раніше HUAWEI показала свій перший складаний смартфон Mate X, але старт продажів ще не відбувся. Тим не менш, у компанії вже є ідеї щодо розвитку нової лінійки: вона придумала гнучкий аналог Samsung Galaxy Note10. Схоже, у компанії більше немає оригінальних ідей. Втім, така новинка сподобається далеко не всім, і справа не тільки в характеристиках, але і в ціні.

Компанія отримала патент на нову концепцію смартфона з гнучким дисплеєм і стилусом. Місце під аксесуар було виділено на торці пристрою, де, ймовірно, також повинні знаходитися акумулятор, материнська плата і модуль камери.

На відміну від Samsung Galaxy Fold, гнучкий дисплей Mate X буде розміщується зовні смартфона. Правда, про безпеку екрану поки говорить рано. Правда, цінник може виявитися в районі 2500 доларів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.