Ще минулого тижня у світі в офіційних магазинах Apple стартували продажі нового iPhone. І слід зауважити, що скрізь був ажіотаж і величезні черги, окрім України. І воно не дивно, бо саме в Україні і немає офіційного магазину Apple, пише “Інформатор”.

Однак, все ж купити одним із перших новий iPhone – реально. Для цього є дистриб’ютори, які вже підготували акції та знижки з 11 по 13 жовтня. Наразі, за якою ціною можна буде придбати новенький гаджет в Україні невідомо. Щоправда, відомі ціни за кордоном, однак вони будуть відрізнятися від наших.

Мінімальна комплектація iPhone 11 стоїть 700 доларів. Pro - 1 000 доларів, а Pro Max - 1 100 доларів. Далі ціна залежить від бажань і необхідності в пам’яті та кольорі.

Наразі компанія Vodafone поділилася цікавою статистикою. Так, вони заявили, що у вже майже 500 українців стали користувачами новенького iPhone.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У топ-10 городів за наявністю нових моделей смартфонів Apple виглядає наступним чином: Київ (211), Харків(39), Одеса (28), Дніпро (18), Ужгород (18), Козин (12), Львів (12) , Чернівці (11), Полтава (8), Запоріжжя (7).

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.