Військово-морські сили Народно-визвольної армії Китаю провели на суднобудівної верфі Hudong-Zhonghua церемонію спуску на воду першого універсального десантного корабля, самостійно розробленого в КНР. Тепер у КНР є власний десантний корабель. Звичайно, на цьому Китай не зупиниться.

Водотоннажність десантного корабля становить від 36 до 40 тисяч тонн, що робить його одним з найбільших у світі кораблів такого типу. Очікується, що корабель буде введений в дію вже у 2021 році. Судно сягає 250 метрів в довжину і 30 метрів в ширину, а повна водотоннажність становить від 36 до 40 тисяч тонн. Звичайно, на цьому зупинятися ніхто не збирається. Можливо, після фінальної перевірки корабля, ми зможемо побачити його у дії.

Що стосується можливостей, на палубі нового судна можуть розміститися одночасно 28 вертольотів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.