Facebook почав тестувати нову функцію, яка дозволить всім бажаючим приховати кількість "лайків" під постом.

Цю інформацію передає британське агентство ВВС.

Австралійці стануть першими, хто побачить новинку від соціальної мережі. У п'ятницю, 27 вересня для частини користувачів лічильник "лайків" під чужими публікаціями перестане існувати. При цьому, за своїми "лайками" можна буде стежити.

Така ж функція незабаром стане доступною в Instagram. Її тестування почалося ще в липні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Представник компанії Мія Гарлік заявила, що нововведення сприятиме зниженню "соціального тиску на користувачів". Їм простіше буде сприймати контент, не акцентуючи увагу на "лайках".

Крім того, за її словами, Facebook прийняв рішення сховати позначки "Мені подобається" після спілкування з експертами в сфері психічного здоров'я. Згідно з даними деяких досліджень, тиск популярності в соцмережах може негативно позначитися на психічному здоров'ї користувачів (найбільше страждає молодь).

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам.