Інженери з сайту iFixit продовжують задовольняти свою невгамовну пристрасть до розбору нових гаджетів. Тепер до них добрався новенький 10,2-дюймовий iPad, який показали разом з iPhone 11 і Apple Watch 5. Втім, оцінка ремонтопридатності здивувала навіть експертів.

Справа в тому, що, як і у випадку з Apple Watch 4 і 5 Series, в новому iPad виявилося дуже мало відмінностей від попереднього. Якщо бути точним, то новинку від торішньої моделі відрізняють всього три компоненти.

Варто відзначити, що нутрощі практично не змінилися, так що оновлювати свій минулорічний планшет точно не варто. Вже краще дочекатися новинки 2020 року.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

На жаль, за рейтингом ремонтопридатності новинці присвоїли всього 2 бали з 10 можливих. Схоже, гра не варта свічок.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.