Фахівці Університету Толедо спільно з американськими вченими передбачили, як виглядатимуть люди через тисячу років.

Розробники створили унікальну 3D-модель жінки на ім'я Мінді. За задумом, у людини майбутнього може бути багато вад. В першу чергу на зовнішність вплине масова пристрасть до гаджетів.

Виявилося, що найголовніша відмінність Мінді від сучасників - це крива спина і товсті м'язи шиї. До такого може призвести сидячий спосіб життя та постійна робота за комп'ютером. Крім того, у дівчини викривлена кисть правої руки після тривалої взаємодії зі смартфоном. Лікоть зігнутий з тієї ж причини.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мінді блимає не зовнішньою, а внутрішньою повікою. Таким чином розробники захистили її зір від постійного випромінювання. Є припущення, що через тисячу років у людини значно зменшиться обсяг головного мозку — через випромінювання, яке виходить від мобільних пристроїв. До того ж густе волосся залишиться в минулому для людини.

З допомогою подібної візуалізації автори проекту хочуть привернути увагу людства до деформації, яка відбувається з тілами від надмірного захоплення гаджетами.

Нагадаємо, Microsoft навчила штучний інтелект грати в маджонг.

Як повідомляв портал Знай.uа, розроблено дивовижну систему штучного інтелекту, яка може з точністю розрахувати ризик пацієнта померти від хвороб серця.

Також портал Знай.uа писав, що в найближчі 20 років на Землю чекає демографічний колапс.