Популярний месенджер Telegram запускає у широке користування криптовалютний гаманець Grams Wallet і опублікував правила користування ним. Офіційну заяву зроблено на сайті Telegram.

Як повідомляється, гаманець буде доступний не тільки в месенджері, але і як окремий додаток. В Telegram відзначили, що доступ до гаманця тільки для повнолітніх користувачів. Крім того, месенджер не буде зберігати ключі і паролі до Grams Wallet, тому відновити їх через Telegram не вдасться.

Месенджер залишає за собою право у будь-який час і з будь-якої причини видалити обліковий запис користувача. Транзакції проходять через платформу TON.

Варто зазначити, що запуск кріптовалюти очікується до кінця жовтня поточного року.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Нагадаємо, для українців створили спеціальний сайт, які послуги з'являться онлайн.
Раніше Знай.ua повідомляв, найнебезпечніший ноутбук у світі виставили на аукціон.
Також Знай.ua писав, соцмережа Facebook може почати платити користувачам за перегляд реклами, яка спричинила за собою взаємодію із вмістом або ж покупку.