Ще до свого виходу iPhone 11 вже встиг встановити рекорд як найшвидший мобільний гаджет в світі. Тепер експерти з Consumer Reports, що займаються оцінкою якості продукції, провели ряд тестів з новинками від Apple і поставили iPhone 11 Pro Max найвищу оцінку серед усіх існуючих мобільних пристроїв. На думку компанії, iPhone 11 Pro Max знаходиться поза конкуренцією і є кращим смартфоном 2019 року. І це дивно, так як інші авторитетні експерти назвали кращим смартфоном 2019 року OnePlus 7T.

Зазначимо, що оцінку нового айфону поставили за відмінну камеру, а також за потужний процесор і порівняно міцних корпус, який вже не раз випробували на тестах.

Експерти також відзначили високу швидкість процесора A13 Bionic. За їх словами, новий чіп від Apple перевершує аналоги, встановлені в Android-смартфонах, і показує високу продуктивність, у тому числі в іграх і при роботі з 4K-відео. Подивимося, хто ще готовий ручатися за перевагу iPhone 11 Pro Max.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.