Sony підтвердила, що її консоль наступного покоління буде називатися PlayStation 5, і вона вийде в наступному році.

Компанія також оголосила про декілька зміни, які вона буде вносити в контролер на PS5. Головний з них-заміна поточної технології rumble, яку Sony використовує з часів оригінальної PlayStation.

Інша велика зміна, про яку Sony повідомила, - це технологія, яку вона називає “адаптивними тригерами”. Творці ігор можуть додати вібрацію в контролер, коли геймер натягує лук, чи їде по бруківці на автомобілі.

Нагадаємо, що Microsoft подала патент раніше, в якому детально описано аналогічна система запуску для майбутнього контролера Xbox.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В інтерв'ю Wired генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Райан і системний архітектор PS5 Марк Черні дали деякі додаткові відомості про майбутній обладнанні.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.