Компанія Tata Motors з Індії показала бюджетний електромобіль Tata Nexon. За задумом творців, авто має зайняти нішу самого продаваного електрокара в світі, Nissan Leaf. Втім, автомобіль здатний затьмарити навіть творіння від Nissan. Правда, новинка націлена на ринок Індії, в якому цінуються дешеві авто.

Правда, про характеристики авто поки говорити рано. Tata Nexon стане першим електрокаром на новій електричної платформі Ziptron у форматі кросовера. Творці не розкривають точні параметри акумулятора і мотора, але обіцяють запас ходу в 300 км і можливість швидкої зарядки при восьмирічної гарантії на комплектуючі. Правда, сподіватися на 300 км не доведеться, так як виробники люблять завищувати можливості електрокарів.

Автовиробник зазначив, що Nexon отримає "захоплюючі дорожні характеристики і забезпечить комфорт для всіх учасників поїздки". За це компанія хоче від $21 тис., що істотно дешевше, ніж ціна самого продаваного електромобіля в світі, NIssan Leaf.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Можливо, новинка з'явиться на ринку Європи, але про це інформації поки що немає.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.