Компактний хетчбек Peugeot 208 нового покоління відправився на європейський ринок зовсім недавно. Звичайно, новинка сподобалася багатьом, але в компанії повідомляють, що четверта частина всіх замовлень припала на електричну модифікацію.

Мова йде про Peugeot e-208, оснащеном 136-сильним електромотором і батарейним блоком ємністю 50 квтг, який обіцяє запас ходу в 340 км згідно WLTP. Звичайно, такий запас ходу не може не радувати, але цього вдалося досягти завдяки компактності.

Популярність новинки особливо цікава на тлі прогнозів компанії. У Peugeot припускали, що на частку електромобіля доведеться близько 10% всіх вироблених Пежо 208. Тепер же кількість отриманих замовлень може говорити про потенційне збільшення цієї цифри до 20%.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Що стосується ціни на електрокар, за нього компанія просить всього лише 32 тисячі євро.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.