На цьому тижні Sony скромно анонсувала нову ігрову приставку PlayStation 5 наступного покоління. Відомо, що новинка тепер з'явилася в магазинах, і її можна купити (частково).

Бельгійська мережа магазинів Game Mania, не чекаючи офіційного старту продажів, запустила процес замовлення - за депозит всього лише в 50 євро користувач купує "місце у черзі", якому дістанеться нова консоль одному з перших на території Нідерландів і Бельгії. Враховуючи, що першу партію розкуплять за кілька хвилин, деякі користувачі просто не готові чекати. У будь-якому разі, 50 євро не так вже й багато за гарантію того, що консоль точно потрапить в руки на момент її офіційного виходу.

Правда, для того, щоб внести депозит, потенційним покупцям доведеться сходити в один із 76 оффлайн-магазинів мережі, так як в онлайні попередні замовлення не приймаються. Рітейлер напевно відчуває, що ажіотаж навколо початку продажів PS5 буде не менше, ніж при купівлі перше iPhone.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Експерти очікують, що новинка обійдеться у 400-500 доларів.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.