Витоку по смартфону Google Pixel 4 не припиняються. Тепер же в мережу злили фото з фотографією коробки, в якій цей смартфон буде продаватися.

Упаковка примітна тим, що на ній перераховано те, що входить в комплект поставки. Також відзначені деякі характеристики, а саме: екран діагоналлю 5,7 дюйма і 64 ГБ енергонезалежній пам'яті, а також колір Just Black. Втім, про характеристики смартфона ми вже давно всі знаємо, так що більш цікаво зараз сам комплект.

Що стосується комплекту поставки, то в коробці, крім самого смартфона, ви знайдете блок живлення потужністю 18 Вт, кабель для зарядки і передачі даних, а також Quick Switch Adapter, який дозволяє швидко перенести дані зі старого Android-смартфона на новенький Pixel.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Втім, тепер у коробці немає фірмових навушників, а також кабелю-перехідника з USB-C на 3.5 мм для навушників.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.