Експерти вивчили ринок сегменту SUV-B і назвали 10 найбільш бюджетних кросоверів.

найдорожчим і економічним автомобілем став MINI Countryman за 870,5 тисяч гривень. На сто кілометрів машина витрачає всього 4,8 літра. Втім, величезній швидкості і місткості від нього очікувати не варто.

Друге місце дісталося Suzuki SX4 за 498 тисяч гривень зі 117-сильним двигуном обсягом 1,6 літра. На сотню ТЗ витрачає 5,9 літра палива, що теж не дуже то й багато, якщо порівнювати з великими кросоверами.

Замикає трійку FAW Besturn X40 за 364 тисячі гривень. Кросовер, який працює на 108-сильному двигуні об'ємом 1,6 літра, витрачає 6,2 літра ПММ. Втім, цей автомобіль не так популярний на сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Четверту і п'яту рядок зайняли Nissan Juke і Lifan X50 – по 6,3 літра на 100 кілометрів, що теж цілком собі відмінний результат, нехай і не рекордний. Відкриває другу п'ятірку Ford EcoSport з витратою палива 6,4 літра. Сьому позицію займає Hyundai Creta – 7 літрів. Інші місця дісталися Renault Duster, Chery Tiggo 2 і Nissan Terrano – 7,4 літра.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.