Компанія Beats, яка на сьогоднішній день належить Apple представила свої перші накладні навушники з шумопоглинання під назвою Solo Pro. Новинка відрізняється поліпшеною ергономікою і новими функціями, такими як Transparency, Apple Audio Sharing і fold-to-power (підзарядка у складеному вигляді). Втім, це далеко не здивує користувачів. Компанія раніше користувалася величезною популярністю за рахунок якості звуку, але і ціна теж не перестає дивувати. Приміром, за нові навушники компанія попросить близько 8 тисяч гривень.

Beats Solo Pro отримали елегантний, ергономічний дизайн, а зручна конструкція амбушюрів дозволяє носити навушники протягом всього дня і не відчувати дискомфорту. Втім, далеко не кожному користувачеві така форма підійде, і це абсолютно нормально.

Пристрій має вдосконалений драйвер, який створює високу АЧХ з меншим загальним спотворенням, два спрямовані мікрофони і мовленнєвої акселерометр, що забезпечують високу якість звуку під час дзвінків і при використанні Siri. На щастя, в новинку додали функцію шумозаглушення, так що тепер можна абстрагуватися від навколишнього середовища і насолодитися музикою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.