Відома корпорація Microsoft випустила у продаж оновлені версії клавіатур, на яких з'явилися 2 нові кнопки.

Так, правіше від пробілу біля кнопки Alt з'явилася окрема клавіша Offiсе. Вона призначена для запуску різних програм від компанії Microsoft. Зокрема, поєднання Office + W відкриває текстовий редактор Word, а поєднання Office + X відкриває електронні таблиці Excel. Більше того, цю кнопку можна застосувати для роботи з документами всередині додатків.

Також ліворуч від кнопки Office розмістилася кнопка смайлика. Вона призначена для того, щоб відкрити меню для вставки эмотиконов.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До того ж, є ймовірність, що скоро клавіатури з новими кнопками будуть випускати і інші виробники. Більш того, вони можуть стати ще і стандартом для ноутбуків і гібридних пристроїв.

Нагадаємо, що корпорація Microsoft представила відразу декілька пристроїв, які з'являться у продажу в наступному році.

Як повідомляв портал Знай.ua, компанія Microsoft днями випустила пакет апдейтів для всіх підтримуваних версій Windows 10. В результаті посипалися скарги від користувачів.

Також портал Знай.ua писав, що Sony підтвердила, що її консоль наступного покоління буде називатися PlayStation 5, і вона вийде в наступному році.