У світі стало на одний дивний винахід більше, коли католицька церква випустила електронні смарт-чотки eRosary. Розробкою займалася компанія Acer.

Цю інформацію повідомляє Engadget.

У Ватикані переконані, що впровадження таких новинок зможе привернути увагу просунутої молоді до релігії.

Розумні чотки виконані з чорного агата - пристрій складається з 10 намистин і смарт-хреста, в якому зберігається вся необхідна інформація.

Розумні чотки

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У повідомленні говориться, що пристрій може відстежити процес читання молитви Розарію - поєднання усної та уявної молитви, здійснюваної за допомогою чоток. Крім того, чотки працюють подібно до смарт-годинника і вміють стежити за фізичною активністю їх власника.

Купити новий пристрій можна всього за 85 євро. В комплект входить станція для бездротової зарядки.

Нагадаємо, що користувачі Safari виявили, що Apple відправляє деякі IP-адреси користувачів своїх пристроїв китайському конгломерату Tencent. Як пише Reclaim the Net, Apple визнає, що відправляє деякі користувальницькі IP-адреси корпорації Tencent. Схоже, Apple зливала дані користувачів в Китай.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім.