Корпорація Microsoft ввела жорсткий заборона на видалення вбудованого браузера Edge на движку Chromium. Веб-оглядач розробляється для заміни застарілого Edge, з'явився ще в 2015 році разом з виходом Windows 10, для заміни Internet Explorer. Повідомляється, що після останнього оновлення браузер буквально “вшивається” в ОС, так що видалити точно не вийде.

Видалити Edge Chromium, як раніше, не вийде – програми немає в панелі керування в розділі налаштувань, присвяченому додатками. Правда, щоб видалити браузер минулого складання, потрібно було постаратися.

Edge на базі Chromium замінить поточну версію Edge у великому весняному оновлення Windows 10 20H1. В апдейте, який заплановано на кінець листопада, класична версія браузера Edge все ще залишиться. Подивимося, якою буде ОС, яку Microsoft не обосо покращує, так як ставки вже зроблені на нову Windows 11, яку точно покажуть вже в 2020 році.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.