Незабаром після старту продажів Samsung Galaxy Fold в інтернет потрапили перші відомості про наступної ревізії гнучкого смартфона. Південнокорейські ЗМІ опублікували перші подробиці про майбутню новинку, включаючи основні характеристики і дату анонса нової версії амбітного пристрою. Схоже, компанія не збирається ставити хрест на гнучких смартфонах, навіть коли Samsung Galaxy Fold не виправдав надій як користувачів, так і самої корпорації.

Згідно витоку, новинка отримає 8,1-дюймовий дисплей і форм-фактор “розкладачки” із згином по горизонтальній осі. Втім, про інших характеристиках поки немає ніяких даних. Очікується, що новинку оснастять топовим Qualcomm 865, а також крутий камерою, яку компанія розробляла разом з Xiaomi.

За даними джерела, Galaxy Fold 2 отримав кодове ім'я Bloom, яке ніби символізує намір компанії розширити свої позиції на ринку гнучких смартфонів.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Правда, анонс запланований аж на квітень 2020 року.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.