Британський портал Carwow вирішив порівняти в гонці по прямой два автомобіля Ferrari - Enzo і LaFerrari. Ролик, присвячений заїзду, опублікований на YouTube-каналі видання. Звичайно, 2 легендарних автомобіля мають нереальною потужністю, але експерти вирішили з'ясувати, хто ж з них швидше.

Під капотом у них повний набір: Ferrari Enzo оснащений шестилітровим двигуном V12, здатним видавати 660 кінських сил і 660 Нм крутного моменту; максимальна швидкість машини — 355 кілометрів на годину. Його опонент — La-Ferrari — обладнаний гібридною силовою установкою, що включає бензиновий і електричний двигуни і здатною видавати 963 л. с. і 900 Нм крутного моменту. Правда, на треку ситуація була неоднозначною. Втім, ви можете переконатися в цьому самі.

Машини порівняли в заїзді по прямій при старті приблизно за 80 кілометрів на годину. Крім того, автомобілі порівняли випробування на гальмування.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.