Після тривалої низки повідомлень і тизерів компанія Volvo нарешті представила свій долгообещанный електричний кросовер - XC40 Recharge. Повідомляється, що наступні 4 роки компанія буде випускати по одній моделі на кожен рік, так що це один з перших електрокарів Volvo.

Электрокроссовер оснащений двома електродвигунами-по одному на кожну вісь, загальною потужністю 408 к. с. з такою установкою машина прискорюється до 100 км/ч за 4,9 сек. Відмінні показники для кросовера, який здатний змагатися з Tesla за клієнтів.

Volvo заявляє, що XC40 Recharge здатний проїхати на одному заряді 400 км по циклу WLTP або ж 320 км за більш реалістичною методикою EPA, чого цілком достатньо для задоволення споживчого попиту, вважають в компанії. Враховуючи його розміри, компанія дуже постаралася, щоб з вагою кросовера досягти такого показника.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вартість поки не називається, але імовірно ціна Volvo XC40 Recharge буде близька до цінника спорідненої Polestar 2, який у Німеччині зараз коштує 58 800 євро.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.