Автовиробника Panhard, колишнього одним з перших у Франції, на даний момент вже не існує. На початку минулого століття Panhard представив один з перших французьких сучасних автомобілів - Panhard-Levassor Type A2. Правда, але 2019 року залишилося всього 5 екземплярів, так що їх ціна повинна бути просто рекордною.

Один з них і виставить на торги аукціонний дім Bonhams. Даний екземпляр особенен тим, що має “родовід”: як зазначається, він був замовлений Рене де Книффом, одним з перших автогонщиків і одним з перших президентів Commission Sportive Internationale (групи, відомої сьогодні як FIA). До того ж, варто відзначити, що цей автомобіль брав участь в гонках, що тільки йде на користь його вартості.

Panhard-Levassor Type A2 1901 пустять з молотка в ході заходу London to Brighton Sale 1 листопада. За попередніми оцінками, автомобіль може піти за 200−250 тисяч фунтів стерлінгів. Правда, варто дочекатися результатів аукціону.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.