Останнім часом Windows 7 Pro часто демонструє користувачам повідомлення про швидке припинення підтримки.

Зокрема, Microsoft часто надсилає повідомлення про припинення підтримки користувачам Windows 7 Home. Користувачам надсилають повідомлення зі змістом про неминуче завершення життєвого циклу операційної системи.

Windows 10
Windows 10

Наразі компанія поширює ці повідомлення для власників комп'ютерів під управлінням Windows 7 Pro, за винятком пристроїв, які підключені до домену через Active Directory, повідомляє офіційний блог Microsoft.

Користувачі повинні бути готовими до того, що "нагадування про смерть" буде демонструватися приблизно раз в місяць протягом наступного року, щоб мотивувати їх на перехід на більш нові версії Windows 8.1 або Windows 10.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Windows 10
Windows 10

Microsoft наполегливо радить користувачам протягом року відмовитися від застарілих операційних систем, поки є час для плавного апгрейда, адже підтримка Windows 7 була розширена до 13 жовтня 2020 року – в цей день вийде останнє оновлення.

Однак споживачі не квапляться відмовлятися від Windows 7. Побоювання юзерів цілком виправдані, адже зважаючи на дуже погану репутацію Microsoft з проблемними оновленнями для Windows 10, які викликають нескінченні труднощі.

Нагадаємо, Microsoft заборонила видаляти застарілий браузер Windows 10: монополія у дії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам.