Після анонсу нових смартфонів Pixel 4 та інших новинок Google на презентації з подальшим оновленням онлайнового магазину компанії ми дізналися, що VR-гарнітура Daydream View, як і платформа Daydream VR більше не буде працювати, так як пошуковик просто відмовився від цього проекту.

Але разом з гарнітурою з асортименту зникла ще одна новинка - камера Google Clip з ІІ, здатна сама вирішувати, кого і коли знімати. Тепер же компанія офіційно повідомила, що камера теж відправляється на кладовищі сервісів компанії.

Нагадаємо, Google представила Кліп на жовтневій конференції з нагоди представлення смартфонів Google Pixel 2, але незабаром після цього про неї всі забули. Почасти цьому посприяла досить висока ціна ($250) при досить посередніх характеристиках, так і в цілому багатьом ідея продукту як такого була незрозуміла. Іншими словами, дивно, що Google Clip протрималася два роки. Однак, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.