Японський автоконцерн представив невеликий міський кросовер MX-30, який зовсім недавно представили на Токіо Мотор Шоу. Новинка отримала круту начинку, а також незвичайний механізм відкриття дверей.

У Tesla Model X двері відкривалися вгору, у MX-30 ж двері відкриваються на 82 градуси вперед і 80 тому. За задумом автоконцерну це має зробити навантаження і вивантаження людей і вантажів легкої як ніколи. Втім, це дозволить і вантажити автомобіль різними габаритними предметами, і легко їх засовувати в салон. Тим не менш, це не великий позашляховик: довжина його складає всього 4,2 метра, а висота – близько 150 див.

Що стосується продуктивності, машина отримає функцію контролю вектора тяги, яка дозволяє розподіляти вагу авто до правильної площині. Один електродвигун розташований спереду, а батарея – ззаду, що дає низький центр ваги і хорошу поздовжню стійкість відповідно. Правда, про ціннику поки немає ніяких даних.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Mazda рамка батареї прикріплена до кузова в 20 місцях, що дозволяє машині бути стійкою і дуже малошумною.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.