Компанією Xiaomi випустила пристрої Mijia Rubik’s Cube, яка за фактом не має ніякого відношення до кубика Рубіка.

На даний момент на майданчику колективного фінансування з'явився Rubik’s Cube. Він є тією самою всесвітньо відомою головоломкою.

Слід зазначити, що кубик Рубіка від компанії Xiaomi не простий. Це пристрій має 6-осьовий датчик, який відстежує кожне обертання. Інформація синхронізується по Bluetooth з додатком на смартфоні в теперішньому часі. У програмі можна вибрати 1 з 9 рівнів складності. Цей додаток запам'ятовує всі дії, а також здатне давати підказки в процесі "розгадки".

Більш того, є ще й додаткова опція. Вона дає можливість підключення Rubik’s Cube до додатка MIJIA для управління пристроями цифрового будинку. На кожен поворот цього кубика можна встановити якусь конкретну функцію, зокрема, щоб колір лампочки змінився.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В межах краудфандингу цей кубик Рубіка компанії Xiaomi оцінюється в 11 доларів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила флагманські навушники Xiaomi HiFi Hybrid Flagship Earphones, який вміє трансформуватися з провідних у бездротові.

Як повідомляв портал Знай.ua, Xiaomi анонсувала гібридні навушники для справжніх меломанів.

Також портал Знай.ua писав, що на краудфандингової платформі Xiaomi з'явився розумний кубик Рубіка. Схоже, компанії вже просто нічого винаходити, так що руки китайців дісталися до всесвітньо відомої гри.