Samsung анонсувала ноутбуки Galaxy Book Flex і Galaxy Book Ion, які прийдуть на зміну моделям Notebook 9 Pen і Notebook 9 відповідно. Тепер же ноутбуки отримають оновлений дизайн, і не дарма. Гаджети позиціонують як преміальні ноутбуки.

Galaxy Book Flex і Galaxy Book Ion є першими ноутбуками виробника з QLED-дисплеями. Обидва ноутбука представлені версіями з екранами 13 і 15 дюймів, всі вони оснащені новітніми процесорами Intel 10-го покоління: в Galaxy Book Flex використовуються 10-нм Ice Lake, а в Galaxy Book Ion – 14-нм Comet Lake, побудовані на старій архітектурі. Втім, всі вони зможуть без проблем запускати сучасні ігри, так як продуктивності точно вистачить з головою.

Ще одна особливість нових ноутбуків – сенсорна панель Wireless PowerShare, яка за сумісництвом є ще і повноцінної бездротовою зарядкою. Ви можете активувати цей режим з допомогою комбінації клавіш, після чого заряджати Galaxy Watch Active 2 або AirPods. Досить зручна штука, так як тепер більше не доведеться турбуватися про зарядку таких гаджетів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зміни також торкнулися цифрового пера S Pen, який поставляється разом з Galaxy Book Flex.

про ціни і дату виходу поки говорити рано, але вони розпочнуться вже з 2020 року.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.