Компанія Samsung представила новий захищений смартфон - Galaxy XCover FieldPro. Девайс точно сподобається любителям екстремального відпочинку, так як захищений смартфон для будь-яких погодних умов.

Символічно, що смартфон показали на конференції Міжнародної асоціації начальників поліції. Адже він призначений для людей, що працюють у фізично складних, навіть часом екстремальних умовах. Це поліцейські, співробітники федеральних агентств, фахівці з транспорту, обслуговування на місцях і т. д.

Що стосується захисту, смартфон витримує удари, падіння, максимальні температури, дощ і навіть до 30 хвилин під водою на глибині 1,5 метра.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На корпусі є окремі кнопки push-to-talk і аварійного запиту, які допоможуть відправити дані про місцезнаходження або попередження. Активувати їх можна і в рукавичках і під час негоди. Також є підтримка 14-ї смуги для спеціального зв'язку при виникненні надзвичайних ситуацій. Відмінний девайс для тих, хто хоче бути в безпеці навіть у випадку негоди.

Ще один плюс — ємний акумулятор на 4500 мАч, який пропрацює без підзарядки цілий день. До того ж, її можна легко замінити, так як в комплекті йдуть відразу 2 акумулятора.

Працює новинка під управлінням ОС Android 8, але найближчим часом обіцяють оновити відразу до 10-ї версії.

На жаль, інформації про вартість новинки поки немає.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.