Автовиробник BMW, який володіє британською маркою Mini, оголосив, що перший електромобіль цього бренду Mini Cooper EV буде одним з найбільш доступних. Навесні цього року Mini Cooper EV був представлений за ціною 35 тисяч доларів. Втім, він вийде на ринок вже дуже скоро, і тепер компанія повідомила, що його актуальний цінник буде в районі 29 900 доларів. Відмінні новини для тих, хто хотів купити собі стильний електрокар.

Незважаючи на те, що після сплати податків вартість Mini Cooper EV перевищить 30 тисяч доларів, враховуючи пільги на володіння електромобілями у деяких штатах, BMW передбачає, що покупці зможуть придбати електромобіль всього за 17 900 доларів, що робить цю модель однією з найдоступніших в світі. На жаль, на територію України такі пільги поширюються на, так що купити новинку за копійки не вийде.

Електрична модель Mini здатна проїхати близько 235 кілометрів при повній зарядці, розвивати швидкість до 149 км/год, а також розганятися до 100 км/год всього за 6,9 секунд. Відмінні показники, якщо врахувати, що автомобіль ніколи не позиціонувався як гоночний болід.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.