Творчий директор студії Ninja Theory Тамім Антоніадес і професор Кембриджського університету Пол Флетчер заявили, що спробують допомогу людям з психологічними розладами за допомогою ігор.

Як відомо, у 2017 році студія випустила гру Hellblade: Senua's Sacrifice, у якій головна героїня Сену відправляється у подорож у світ мертвих щоб врятувати душу свого коханого. Події, які розвиваються у дусі темного фентезі, переплітаються з галюцинаціями Сену. Творці стверджують, що шлях головної героїні - це метафора на психоз, з яким їй доводиться боротися.

Багато гравців відзначили, що завдяки Hellblade: Senua's Sacrifice їм вдалося зрозуміти, як почувають себе люди, які страждають психологічними розладами.

Тепер же Антоніадес і Флетчер запускають проект The Insight Project, мета якого об'єднати біометричний контроль, персоналізовані віртуальні моделювання та аналіз складних даних. За допомогою спеціальних технологій люди з розладами психіки зможуть навчитися реагувати на власні страхи і справлятися з ними.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Нагадаємо, Хідео Кодзіма після Росії махнув до головних конкурентів провідати "Cyberpunk 2077".

Як повідомляв портал Знай.uа, росіяни знизили рейтинг нової Call of Duty: Modern Warfare.

Також портал Знай.ua писав, у мережу потрапили зображення легендарної Diablo 4.