Команда безпеки браузера Google Chrome заявила, що знайдені дві нові уразливості, що дозволяють хакерам виконувати довільний код на заражених пристроях. Схоже, Google тільки зараз виявила цю проблему. Є ймовірність того, що пролом у захисті браузера використовувалася хакерами протягом тривалого часу.

Google Chrome
Google Chrome

Уразливості дозволяють хакерам виконувати довільний код у браузері Chrome, отримувати конфіденційну інформацію і навіть обходити несанкціоновані механізми безпеки хоста для повної маніпулювання комп'ютером. Звичайно ж, все це робилося без відома користувача, віддаленим способом.

Вразливість CVE-2019-13720, за словами Касперського, вже використовувалася хакерами для проведення атак на корейський сайт і розміщення там сценарію js.

Google Assistant, androidcentral
Google Assistant, androidcentral

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Google вже усунула цю проблему, і тепер компанія рекомендує оновитися користувачам.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.