Electronic Arts випустила новий набір 4K-скріншоти Need for Speed Heat. Зображення демонструють деякі моделі машин з гоночної аркади, а також траси, гаражі і так далі. Також доступний майже півгодинний ролик, що показує ігровий процес у всій красі. Втім, варто відзначити, що новинка вже стане доступною 8 листопада для всіх бажаючих геймерів, так що компанія розігріває інтерес до чергової серії.

За сюжетом гравцям належить підкорити Палм-Сіті. У відкритому світі вони будуть брати участь у легальних вуличних гонках вдень і нелегальних — вночі. В останньому випадку доведеться змагатися не тільки з противниками, а й з поліцією, яка з кожним разом буде поводитися більш агресивно.

Need for Speed Heat

У грі обіцяні 127 автомобілів, кожен з яких можна настроювати під себе. Гра буде працювати на движку Frostbite Engine, при цьому обіцяно, що в проекті не буде лутбоксов, а ось мікротранзакції з'являться. Втім, і без доната можна буде насолодитися широким автопарком, так як автомобілів предостатньо.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Need for Speed Heat

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.