Серед численних анонсів конференції Adobe MAX 2019 окремо варто відзначити мобільний додаток Photoshop Camera на базі ІІ-алгоритмів, яка вже доступна обмеженому колу користувачів у вигляді попередньої версії на iOS і Android. Відмінна новина для тих, хто займається дизайном і обробкою фотографій, але залежить від пристроїв, за типом персонального ПК або ноутбука.

Photoshop Camera, itc

Photoshop Camera використовує платформу Adobe Sensei, щоб розпізнати об'єкти на зображенні, будь то селфи, пейзаж або їжа, і автоматично підбирає відповідні фільтри і ефекти. Причому застосувати їх можна і в режимі реального часу, ще до того, як ви зробите знімок. Грубо кажучи, тепер у користувачів планшетів з'явився той же фотошоп, але з ухилом на нейромережа.

adobe Photoshop Camera, Lounge

Додаток бере за основу технічні складові фотографії: динамічний діапазон, тональність, тип сцени, щоб у кожного користувача була можливість використовувати правильні фільтри і ефекти. Щоправда, іншим користувачам доведеться почекати, так як офіційно для всіх представлять програму вже на початку 2020 року. Про ціну поки немає ніяких даних.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.