Четверте покоління Skoda Octavia буде представлено світу на наступному тижні, але до офіційної прем'єри в Інтернеті сталася ще одна витік фотографій новинки. Тепер у користувачів мережі є можливість розглянути салон цього автомобіля, і він виявився дуже цікавим.

Skoda Octavia 2020, автоцентр

опублікованих На зображеннях інтер'єр Октавії 2020 чітко видно повністю. Можна сміливо зробити висновок, що всередині найпопулярніша Шкода зміниться кардинально. Нова Octavia - це зовсім інший автомобіль як всередині, так і зовні.

Перш за все, у неї інша передня панель з новим рульовим колесом, інший приладовою панеллю і окремо “винесеним” екраном інформаційно-розважальної системи. Новинка отримала сучасну систему, і тепер вона готова дивувати публіку.

Skoda Octavia 2020, автоцентр

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

На одній з фотографій також показаний перероблений селектор автоматичної коробки передач – на зміну великим важелям прийде більш витончений перемикач. У підсумку, стане більше простору на центральній консолі.

Відомо, що в продаж автомобіль надійде вже в наступному році.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.